Tgrt Haber
 - İETT otobüsünde korku dolu anlar
04 Kasım 2023 - 10:05

İETT otobüsünde korku dolu anlar! Bebek arabalı kadını indirdi, kimse ne olduğunu anlayamadı

Bebek arabalı kadını indirdi, kimse ne olduğunu anlayamadı
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Kasım 2023 - 09:45

Efsane indirimlere dikkat! Dolandırıcılık uyarısı geldi

Pek çok insanın alışveriş yapmak için beklediği kasım ayı geldi. “Efsane kasım indirimleri” ya da “şahane cuma indirimleri” gibi isimlerle bilinen bu ayda, binlerce üründe belirli oranlarda indirimler yapılıyor. Ancak dolandırıcılığa karşı da dikkatli olmak gerekiyor. Uyarı Ticaret Bakanlığı'ndan geldi. İşte dikkat edilmesi gereken noktalar.
 - Son söz hakimde
04 Kasım 2023 - 09:35

Dilan Polat'ın ifadesi ortaya çıktı! Gözyaşlarıyla kocasını suçladı: Her şeyden 'Engin' sorumlu

Emniyette süren 4 günlük işlemlerin ardından Dilan Polat ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu 18 kişi adliyeye getirildi. Dilan Polat ile Engin Polat’ın emniyette verdiği ifadeleri ortaya çıktı. Dilan Polat’ın sorgu sırasında ağladığı ve bütün şirket hareketlerinden eşi Engin Polat ile muhasebecilerin ilgilendiğini söylediği öğrenildi. Son olarak Engin ve Dilan Polat’ın da aralarında bulunduğu 16 şüpheli tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi.
Gündem - Gündem
04 Kasım 2023 - 09:25

Türkiye genelinde çengel operasyonu: 216 gözaltı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Alkollü İçki Kaçakçılığı ve Sahteciliğin Önlenmesine Yönelik Türkiye genelinde düzenlenen "Çengel" Operasyonunda 215 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
 - Esip yağacak!
04 Kasım 2023 - 09:08

Fırtına, hortum, sel... Hafta sonu plan yapanlara Meteoroloji'den uyarı: Kuvvetli rüzgar ve yağış geliyor! (4 Kasım 2023 Cumartesi il il hava durumu)

Hafta sonu plan yapanlar havanın nasıl olacağını merak ederken, Meteoroloji son tahminlerini açıkladı. Yapılan değerlendirmeye göre, İstanbul dahil Marmara'nın batı illerinde ve Kıyı Ege'de kuvvetli yağış ve fırtına bekleniyor. Meteoroloji yaşanacak olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.
GÜNDEM - GÜNDEM
04 Kasım 2023 - 08:58

6 saatlik sorgu! Dilan Polat ve Engin Polat sağlık kontrolü için hastanede!

Dilan ve Engin Polat 6 saatlik emniyet ifadelerinden sonra Kartal Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne sağlık kontrolü için getirildi.
 - 'Ekibiyle derhal durdurulmalı'
04 Kasım 2023 - 08:42

İsrail’in hedefinde Fahrettin Altun var: Ekibiyle derhal durdurulmalı

Gazze'yi 29 gündür bombalayan İsrail, sosyal medyada yürüttüğü dezenformasyonlarını bir bir çürüten Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'u hedef aldı. The Times Of Israel'de çıkan haberde Altun'un ekibiyle birlikte derhal durdurulması gerektiği ileri sürüldü.
Gündem - Gündem
04 Kasım 2023 - 06:49

Ege'de korkutan deprem! Çevre illerden de hissedildi

Ege Denizi'nde saat 02.50 sularında 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 - 2 eyalette bombalar patladı
04 Kasım 2023 - 06:31

Pakistan'da polis ve askerlere yönelik bombalı saldırı: 19 ölü

Pakistan'da 2 ayrı askeri araca düzenlenen saldırıda 14 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan Hayber Pahtunhva eyaletinde polis minibüsünün yakınına düzenlenen saldırıda ise 5 kişi can verdi.
Gündem - Gündem
04 Kasım 2023 - 06:14

Tartıştığı kocasını göğsünden bıçaklayarak öldürdü!

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde bir kadın, tartıştığı kocasını göğsünden bıçakladı. Adam olay yerinde hayatını kaybederken, kadın ise gözaltına alındı.
 - 'Daha fazla ne olmalı?'
03 Kasım 2023 - 22:06

Bakan Koca'dan Batı'ya Gazze çağrısı: Harekete geçmeniz için daha ne olmalı?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İsrail ordusunun Gazze'de ambulans konvoyunu hedef aldığı saldırıya tepki gösterdi. Batılı ülkelerin yaşanan vahşete karşı adım atması gerektiğini belirten Bakan Koca, "Uluslararası toplumun harekete geçmesi için daha fazla ne olmalı?" sözleriyle çağrıda bulundu.
Gündem - Gündem
03 Kasım 2023 - 18:31

Son dakika... Mecidiyeköy'de bomba alarmı! Polisler metrobüs durağını boşalttı

Son dakika haberi: İstanbul'da akşam saatlerinde bomba paniği yaşandı. Mecidiyeköy'deki bir şüpheli paket sebebiyle metrobüs durağı boşaltıldı. Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, olay yerine bomba imha ekipleri yönlendirildi.
 - Cesedini 5 parçaya bölüp yaktılar
03 Kasım 2023 - 17:19

Kan donduran cinayet! Cesedini 5 parçaya bölüp yaktılar

Bitlis’te kan donduran bir cinayet işlendi. Ailesi tarafından hakkında kayıp başvurusu yapılan N.G.’nin kayınbiraderleri tarafından öldürüldükten sonra cesedinin parçalara ayrılarak yakıldığı ortaya çıktı. Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.
 - "Gözü dönmüş caniler"
03 Kasım 2023 - 15:50

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’tan İsrail’e ‘sivil’ tepkisi! "Gözü dönmüş caniler"

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, İsrail'in Gazze'ye gerçekleştirdiği saldırılara tepki gösterdi. Başkan Erbaş, "Eşi görülmemiş bu soykırımı gerçekleştiren gözü dönmüş caniler, cesaretlerini ümmeti Muhammed'in suskunluğundan ve dağınıklığından almaktadır" dedi.
Gündem - Gündem
03 Kasım 2023 - 15:31

Yüksek verim aldılar! 28 yıllık doktor mesleğini bırakıp eşiyle zeytin üreticisi oldu

İzmir'de yaşayan doktor Hatice yüksel, mesleğini emekli olup bıraktı. Zeytin üreticiliği yapmaya başlayan yüksel, çiftçiliği severek yapıyor.
Gündem - Gündem
03 Kasım 2023 - 15:11

Ankara trafiğine CHP ayarı! Bazı yollar trafiğe kapatılacak

CHP'nin Ankara Spor Salonu'nda 4-5 Kasım tarihleri arasında gerçekleştireği 38. Olağan Kurultayı sebebiyle başkentte bazı yollar araç trafiğe kapalı olacak.
Gündem - Gündem
03 Kasım 2023 - 14:59

Çanakkale Savaşları'nın ilk şehitleri dualarla anıldı

Çanakkale Savaşları'nın başlangıcı olarak kabul edilen 3 Kasım 1914'te, İngiliz ve Fransız donanmalarına ait gemilerin, boğazın girişini bombardımanı sırasında şehit olan 5 astsubay ve 81 er, Seddülbahir Kalesi'nde düzenlenen törende dualarla anıldı.
GÜNDEM - GÜNDEM
03 Kasım 2023 - 14:53

Mezopotamya'yı günümüze taşıdılar, 2 bin 500 yıllık figürleri takılara işlediler

Mezopotamya kuyumculuk, kuyum makineleri ve Franchise Fuarı, 7nci kez Diyarbakır'da düzenlendi. fuarda Körtik Tepe’de bulunan antik figürlerin altın üzerine işlendiği takılar görücüye çıktı.
Gündem - Gündem
03 Kasım 2023 - 13:25

İstanbullular dikkat! Pazar günü bazı yollar kapalı olacak

İstanbul Valiliği, 5 Kasım 2023 Pazar günü düzenlenecek olan 45. İstanbul Maratonu nedeniyle bazı yolların trafiğe kapalı olacağını duyurdu.
Gündem - Gündem
03 Kasım 2023 - 13:00

Destek olayım derken alay konusu ettiler... Kılıçdaroğlu pankartında görülmemiş hata!

Seçimlerden bu yana büyük çekişmelerin yaşandığı CHP'de kurutay öncesi Kılıçdaroğlu'na destek için asılan pankart gündem oldu. 'Asla yanlız yürümeyeceksin' yazılı pankarttaki hatayı görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Sosyal medyada ise alay konusu oldu.
Başa Dön