Tgrt Haber
17 Nisan 2024 13:36 - Güncelleme : 17 Nisan 2024 13:53

Son dakika! TFF Başkanlığı için ilk aday belli oldu!

Son dakika haberi... 18 Temmuz'da yapılacağı açıklanan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimli mali genel kurul öncesi ilk aday resmen belli oldu. İş insanı Erdal Alkış başkan adaylığını açıkladı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber | Anadolu Ajansı
Son dakika! TFF Başkanlığı için ilk aday belli oldu!

İş insanı Erdal Alkış, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanlığı'na adaylığını açıkladı.

ERDAL ALKIŞ: "TÜRK FUTBOLU İÇİN KAOTİK ATMOSFERDEN ÇIKMA ZAMANI"

Alkış, yaptığı yazılı açıklamada, "Türk futbolunun içinde bulunduğu kaotik atmosferden çıkma zamanı gelmiştir." ifadesini kullandı.

Açıklamasına "Futbolun gerçek sahipleri olan kulüplerimizin tamamının ortak talebiyle TFF yönetimi, 18 Temmuz'da olağanüstü seçimli genel kurul kararı vermiştir. Ancak Kulüpler Birliği, söz konusu tarihin geç olduğunu belirterek daha erken bir tarihte TFF başkanlık seçimlerinin yapılmasını istemiştir." şeklinde devam eden Alkış, şunları kaydetti:

Son dakika! TFF Başkanlığı için aday resmen belli oldu! - 1. Resim

"GÜNEŞLİ AYDINLIK GÜNLER İÇİN TFF YÖNETİMİNE TALİBİZ"

"Takımlarımızın bayraklarını gururla salladığı, marşlarını neşe içerisinde söylediği, centilmenliğin ön planda olduğu bir spor kültürüne hızla dönüş yapılması gereklidir. Taraftarı olmakla onur duyulan kulüplerimizin her gün maddi manevi erimeye sürüklenerek yokluğa doğru itildiğini gördüğümüz bu günlerin sonlanması şarttır. Bu yüzden Türk futbolunun üzerindeki maddi manevi kara bulutları dağıtmak ve güneşli aydınlık günler için; liyakatli, basiretli, bilgili, adil, şeffaf ve de tarafsız sürdürülebilir bir yönetim ile ama aynı zamanda sizlerin de desteğiyle TFF yönetimine talip olduğumuzu kamuoyuyla paylaşmak istiyoruz. Söz veriyoruz, size mahcup olmayacağız ve sizi mahcup etmeyeceğiz!"

KULİSLERDE BİRÇOK İSİM KONUŞULUYOR!

TFF seçimleri için kulislerde birçok isim geçiyor.

Servet Yardımcı, Cemil Kazancı ve Mahmuz Özgener isimleri ön plana çıkarken henüz iki isim de resmi olarak bir açıklama yapmadı.

Kaynak: TGRT Haber | Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...